Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Specificaties Samsung Galaxy Mega 2 gelekt

Geschreven door
Geplaatst op1 juli 2014, 11:23 CategorieAndroid

Samsung heeft met de Galaxy Note één van de meest populaire phablets in handen, maar de Koreaanse fabrikant heeft nog een serie met phablets. De Galaxy Mega-modellen werden vorig jaar gepresenteerd maar lijken niet echt succesvol te zijn. Toch werkt Samsung aan een opvolger waarvan vandaag de eerste specificaties opgedoken zijn in een benchmark.

In de database van GFXBench is deze week de Samsung Galaxy Mega 2 (SM-G7508) opgedoken. Deze phablet wordt waarschijnlijk als middenklasse toestel in de markt gezet, zonder de S-Pen stylus die we natuurlijk van de Galaxy Note kennen. Uit de benchmark kunnen we opmaken dat Samsung het display heeft ingekrompen tot 5.9-inch maar de resolutie van 1.280 bij 720 pixels aanhoudt.

Verder zou de phablet voorzien worden van Qualcomm’s eerste 64-bit-processor, de quadcore Snapdragon 410 met een kloksnelheid van 1.2GHz, 2GB aan werkgeheugen, 8GB aan opslaggeheugen, een 4.7 megapixel camera aan de voorzijde en een 12 megapixel camera aan de achterzijde. De Galaxy Mega 2 draait volgens de benchmark op Android 4.4.3 KitKat maar de hardware zou geen enkele moeite moeten hebben met het onlangs aangekondigde Android L.

Wanneer Samsung de Galaxy Mega 2 officieel presenteert en voor welk bedrag de phablet in de winkels komt te liggen is vooralsnog onduidelijk.

  • Delen:
Samsung Galaxy Mega 6.3
Android Jelly Bean (4.2)

Reacties

  1. ANL
    01 juli, 2014 om 22:55

    Toch valt het allemaal wel wat tegen eerlijk gezegd…zeker en vooral de schermresolutie….met 1920 * xxx had dit wel een knaller kunnen worden….nu vrees ik idd voor een voortzetting van GEEN SUCCES zoals de 1e MEGA ook al deed….zonde !!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.