Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update brengt Knock Code naar LG G Pad 8.3

Geschreven door
Geplaatst op4 juli 2014, 13:30 CategorieAndroid

De LG G Pad 8.3 is een van de mooiere tablets op de markt, zeker op het gebied van hardware. Qua software heeft LG een vrij zware skin, iets waar we doorgaans niet echt fan van zijn. Toch heeft LG een paar handigheidjes weten te verwerken in de skin, en van de die zaken komt nu via een update ook naar de LG G Pad 8.3.

Knock Code – LG G Pad 8.3

De tablet had altijd al Knock to Unlock, een manier waarmee je het scherm kon ontgrendelen en vergrendelen. Dit gaat met een simpele dubbel tap op het scherm. Maar de trend dat beveiliging belangrijker is moet natuurlijk (terecht!) gevolgd worden, om een dubbel tap te herinneren is nu ook niet speciaal talent nodig. In de smartphone lijn kwam LG dus ook met een Knock Code, een zelf in te stellen tap-patroon dat gebruikt wordt als authenticatie-methode. Een soort van morsecode-versie van een wachtwoord dus. Via een Over The Air (OTA) update komt deze functie dus nu ook naar de 8.3-inch tablet van LG.

Lees ook onze review van de LG G Pad 8.3. In de review vind je veel meer over de hardware die we zo mooi vinden, maar ook genoeg over de software en skin. Zeker in combinatie met deze kennis moet het genoeg informatie zijn om in te kunnen schatten of de LG G Pad 8.3 ook voor jou een interessante tablet is om te overwegen.

  • Delen:
LG G Pad 8.3
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.