Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update Surface Pro 3 verbetert accuduur, WiFi en prestaties

Geschreven door
Geplaatst op9 juli 2014, 9:38 CategorieWindows

In Nederland moeten we nog even geduld hebben maar in de VS en Canada ligt de Surface Pro 3 van Microsoft alweer ruim een week in de winkels. Voor diegenen die de tablet reeds gekocht hebben staat deze week al de eerste grote update klaar. Hiermee moeten de prestaties en de accuduur verbeterd worden, en worden WiFi-problemen opgelost.

Sinds de introductie begin juli heeft de Surface Pro 3 te maken met wat problemen. Het belangrijkste probleem is dat de WiFi-verbinding instabiel is waardoor er na het ontwaken uit slaapstand geen verbinding meer met een netwerk te maken is. Veel gebruikers moeten hierdoor de tablet opnieuw opstarten. Microsoft geeft aan in ieder geval dit probleem met de update opgelost te hebben.

Dat is echter niet alles want de grote update moet volgens het bedrijf uit Redmond ook de algemene prestaties van de tablet verbeteren en de accuduur verlengen. Daarnaast moet de update de werking van de nieuwe Type Pro Cover verbeteren en moet het on-screen toetsenbord vanaf nu op het juiste moment verschijnen en verdwijnen. OF de update ook daadwerkelijk brengt wat Microsoft belooft is echter afwachten.

De Surface Pro 3 moet eind volgende maand in de Nederlandse winkels liggen en voor die tijd publiceren wij onze uitgebreide review van de tablet. Voor nu kun je terecht op de productpagina van de Microsoft Surface Pro 3 voor alle specificaties, configuraties en prijzen.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 3
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.