Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ziggo Bapp-app voor WiFi-bellen nu te downloaden voor iOS en Android

Geschreven door
Geplaatst op3 juli 2014, 10:01 CategorieApplicaties

Begin april van dit jaar kondigde Ziggo de Bapp-app aan. Met deze app is het mogelijk je tablet of smartphone als vaste lijn te gebruiken en te bellen met een WiFi-verbinding. De applicatie was tot vandaag alleen beschikbaar voor een beperkte groep gebruikers maar kan nu gedownload worden door alle klanten met een IOS- of Android-toestel.

De Ziggo Bapp-app maakt van elke smartphone of tablet die over een internetverbinding beschikt een vaste telefoon. De gebruiker kan met de app inkomende oproepen op de vaste lijn ontvangen, ongeacht de locatie, en elk gewenst nummer bellen. Voor abonnees met onbeperkt bellen-abonnement worden geen telefoonkosten in rekening gebracht, voor andere abonnees geldt een tarief per minuut. Voor beiden geldt dat de data van de databundel afgaat, indien gebruik gemaakt wordt van een 3G- of 4G-verbinding.

Ziggo geeft aan dat vooral bellen vanuit het buitenland met deze app handiger en goedkoper is. Voor Ziggo klanten met een ‘VolopBellen Altijd’-abonnement zijn de kosten voor het bellen naar alle Nederlandse mobiele en vaste nummers inbegrepen, ook vanuit het buitenland. Het mooie is daarbij dat je mobiele toestel niet per se over een simkaart hoeft te beschikken. Hierdoor kun je ook je WiFi-only tablet als telefoon gebruiken.

Ziggo Bapp kan gratis gedownload worden in de App Store en de Google Play Store. Na het aanmaken van een Ziggo Bapp-account in MijnZiggo en activatie van de app op de smartphone of tablet (iOS/Android) kunnen klanten meteen bellen via Ziggo Bapp.

Lees meer over de beste apps om te bellen met je iPad en bellen met je Android tablet.

  • Ziggo Bapp
  • Delen:

Reacties

  1. Klaas Jippes
    30 april, 2015 om 22:25

    De ziggo bapp app werkt nog steeds niet met Android 5.0.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.