Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Aanwijzingen voor 8-inch Lenovo Android tablet met Intel-chip gespot

Geschreven door
Geplaatst op11 augustus 2014, 13:30 CategorieAndroid

Lenovo lijkt volgende maand tijdens IFA 2014 groots uit te gaan pakken. De Chinese fabrikant is zoals elk jaar van de partij en houdt een persconferentie waar nieuwe producten aangekondigd zullen worden. Waarmee Lenovo precies komt is onduidelijk maar uit verschillende bronnen komt informatie over een groot aantal nieuwe tablets, convertibles en hybrides.

Vorige week dook er al informatie op over nieuwe Lenovo Yoga Tablets, modellen met een opvallend maar ergonomisch design. Ook kwamen er berichten voorbij over de derde generatie Lenovo Yoga Pro en zou de Chinese fabrikant werken aan verschillende middenklasse Windows tablets die met een Bluetooth toetsenbord uitgerust worden. Vandaag is er informatie opgedoken over middenklasse Android tablets.

Uit documenten van het Indiase Postel en de Bluetooth SIG kunnen we opmaken dat Lenovo werkt aan drie tablets met modelnummers TAB S8-50F, TAB S8-50L en TAB S8-50LC. Het lijkt te gaan om drie varianten van een tablet, waarschijnlijk een WiFi-only-versie, een 3G-versie en een 4G-versie. De tablet beschikt waarschijnlijk over een 8-inch display en zou draaien op Android 4.4 KitKat.

Onlangs heeft Intel een afbeelding verspreid waarop een nog onaangekondigde Lenovo tablet te zien is. Mogelijk gaat het om dit 8-inch model, voorzien van een vierkant ontwerp, een blauwe behuizing, een slank profiel, en een Intel Atom-processor. Vooralsnog blijft het afwachten wat we precies van Lenovo kunnen verwachten. De persconferentie van de Chinese fabrikant staat gepland op 4 september.

Momenteel heeft Lenovo reeds een 8-inch tablet op de Nederlandse markt. De Lenovo A8-50 kan voor ongeveer 130 euro in Nederland gekocht worden.

  • Delen:
Lenovo Tab A8-50
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.