Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Aanwijzingen voor tweede generatie Lenovo Yoga Tablets gespot

Geschreven door
Geplaatst op4 augustus 2014, 15:35 CategorieAndroid

Een groot succes zijn de Lenovo Yoga Tablet 8 en Yoga Tablet 10 niet geweest maar dat weerhoudt Lenovo er niet van om een tweede generatie te ontwikkelen. De Chinese fabrikant komt, als we opgedoken documenten mogen geloven, met verschillende nieuwe modellen.

Vorig jaar introduceerde Lenovo de Yoga Tablet 8 en Yoga Tablet 10, twee Android tablets met een nogal opvallend en uniek design. Beide modellen beschikken over een ‘opgevouwen magazine-design’ waardoor de tablets comfortabel in de hand moeten liggen. Ook zijn de tablets voorzien van een ingebouwde kickstand en een extra grote accu.

Hoewel de tablets qua software en prestaties nogal wat steken lieten vallen, viel het design in de smaak. De kans is groot dat Lenovo dit design doortrekt in de tweede generatie Yoga Tablets. Bij een Indonesische instantie voor de certificering van producten zijn aanwijzingen voor vijf nieuwe Yoga Tablet-modellen gespot.

Uit de documenten van de instantie kunnen we opmaken dat Lenovo in ieder geval vijf modellen in ontwikkeling heeft, met formaten van 8-inch en 10-inch. Mogelijk gaat het om WiFi-only- en 3G/4G-modellen. De verwachting is dat de tablets draaien op Android 4.4 KitKat en tijdens IFA 2014 gepresenteerd worden.

Overigens heeft Lenovo onlangs al een nieuwe versie van de Yoga Tablet 10 gelanceerd. De Lenovo Yoga Tablet HD 10+ beschikt over hetzelfde design als zijn voorgangers maar komt met een hogere resolutie display en een krachtigere processor.

  • Delen:
Lenovo Yoga Tablet 10 HD+
Android Jelly Bean (4.3)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.