Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Afbeeldingen Lenovo ThinkPad Helix 2 en Tab S8 duiken op

Geschreven door
Geplaatst op28 augustus 2014, 13:15 CategorieAndroid

Uit onze IFA 2014 preview kun je opmaken dat er dit jaar nog maar weinig geruchten over nieuwe tablets, convertibles en hybride laptops verschenen zijn voor de start van de beurs in Berlijn. Toch is er één uitzondering want we zien al weken nieuwe modellen van Lenovo opduiken. Vandaag zijn de eerste afbeeldingen van een nieuwe Android tablet en een nieuwe hybride Windows 8 tablet opgedoken.

Lenovo komt tijdens IFA 2014 waarschijnlijk met een hoop nieuwe producten, waaronder tablets en convertibles. Twee van de producten die we mogelijk te zien krijgen zijn de ThinkPad Helix 2 en de Tab S8. De collega’s van Notebookitalia hebben reeds persafbeeldingen van beide modellen in handen gekregen, plus wat meer informatie over de specificaties van de ThinkPad Helix 2.

Lenovo ThinkPad Helix 2

De Lenovo ThinkPad Helix 2 is de opvolger van de alweer even geleden gelanceerde ThinkPad Helix. Het nieuwe model wordt geleverd met de derde generatie Intel Core-processor en komt net als zijn voorganger met een keyboard dock waarin het display geklikt kan worden. Het display is op verschillende manieren in het dock te plaatsen, om zo meerdere gebruiksposities te creëren.

Lenovo-ThinkPad-Helix-2

Lenovo heeft het design verder geoptimaliseerd maar het herkenbare ThinkPad-design blijft natuurlijk aanwezig. De hybride tablet wordt geleverd met stylus die niet in de behuizing weggestopt kan worden en draait op Windows 8.1-software. Ook komen er twee versies van het keyboard dock; een met en een zonder extra accu.

Lenovo Tab S8

Over de Lenovo Tab S8 is helaas een stuk minder bekend. We weten dat het gaat om een 8-inch tablet die draait op een Intel (Moorefield?) processor en beschikt over twee luidsprekers.

Lenovo-Tab-S8-2

Zoals we inmiddels gewend zijn van Lenovo wordt de tablet in verschillende opvallende kleuren op de markt gebracht. Hoewel het niet bevestigd is lijkt de tablet te draaien op Android-software.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.