Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus Transformer Book T200TA uit voorraad te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op7 augustus 2014, 11:32 CategorieWindows

We hebben nog steeds niks van Asus gehoord over een officiële lancering maar inmiddels kan de nieuwe Asus Transformer Book T200TA in Nederland uit voorraad gekocht worden. Deze hybride Windows 8 tablet is bij verschillende winkels te koop voor een adviesprijs van 399 euro.

Asus Transformer Book T200TA

De Asus Transformer Book T200TA is de grotere en krachtigere broer van de eind vorig jaar gelanceerde Transformer Book T100TA. Het nieuwe model komt met een hoogwaardiger design, een snellere processor en een groter display. Er komen twee versies van de T200TA op de markt; een 32GB-variant en een 32GB-variant met 500GB harddisk in het dock.

Asus-T200TA

De Transformer Book T200TA is voorzien van een 11.6-inch ips lcd-display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels en beschikt over een Intel Atom Z3775-processor met een kloksnelheid van 1.46GHz. Verder is de hybride tablet voorzien van 2GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uitgebreid kan worden, een microHDMI-poort en een microUSB-poort. Aan zowel de voorzijde als achterzijde van de tablet bevindt zich een camera.

Asus-T200TA-Transformer-Book

De T200TA wordt geleverd met een keyboard dock waarin de tablet geplaatst kan worden. Dit dock is voorzien van een volledig QWERTY-keyboard, een trackpad met multi-touch ondersteuning, een volledige USB 3.0-poort, een USB 2.0-poort en zelfs een ethernetpoort. Het geheel draait op Windows 8.1-software.

Een overzicht van alle specificaties en prijzen vind je op de productpagina van de Asus Transformer Book T200TA.

Prijs en beschikbaarheid

Bij onder meer CoolblueAlternate, Bobshop en Modern kun je de Asus Transformer Book T200TA reeds kopen voor een adviesprijs van 399 euro.

 • Delen:
Asus Transformer Book T200 (T200TA)
Windows 8

Reacties

 1. Benjamin
  07 augustus, 2014 om 16:54

  Op de website van Asus staat ook nog een versie met 64gb aan opslaggeheugen weergegeven. Deze is echter nu nog nergens te bekennen in de Nederlandse markt. Jullie zeggen in de post dat alleen de 32gb versies op de markt komen. Kunnen jullie dat met zekerheid zeggen? Als dat namelijk zo is ga ik de t200 alvast bestellen, maar als er een kans is dat de 64gb versie nog komt wil ik wel even wachten.

  Bless,
  Benjamin

  • Martijn Chel
   07 augustus, 2014 om 16:58

   Hoi Benjamin,
   Helaas kan ik dat niet met zekerheid zeggen aangezien de tablet niet officieel is aangekondigd. Wij kunnen echter alleen de 32GB-versie en 32GB + 500GB-versie vinden.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.