Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Docked: handsfree dock voor iPad, Windows- en Android-tablets

Geschreven door
Geplaatst op13 augustus 2014, 11:04 CategorieAccessoires

Docks en houders voor tablets komen in allerlei soorten en maten, en je zou dus zeggen dat in alle behoeften van consumenten voorzien wordt. Maar, volgens Rishi Soekhoe, grafisch ontwerper en eigenaar van NEW-DNA, ontbreekt het nog ergens aan. Daarom heeft hij op Kickstarter zijn Docked-campagne gelanceerd. Dit is volgens Soekhoe het ultieme dock voor je tablet.

Er zijn veel mooie houders voor je iPad. Maar in mijn zoektocht naar het ultieme hulpmiddel om de iPad te kunnen gebruiken op de bank of in bed, heb ik niks kunnen vinden wat echt goed werkte en er ook nog mooi uitzag. Mijn grootste ergernis was dat alle houders alleen geschikt zijn als standaard voor op je bureau en niet gemaakt zijn om ook een glas, bord, keyboard of iets anders te ondersteunen. Daarom heb ik besloten om er zelf één te ontwerpen die dat wel kan. Docked: simple things made simple…

Docked is speciaal ontwikkeld voor diegenen die een de iPad, Android-tablet, Windows-tablet handsfree willen gebruiken: in de keuken, op de bank, aan de eettafel, op je bureau, in bed, in de auto, op het nachtkastje of waar dan ook. Elke tablet kan in combinatie met dit dock gebruikt worden, mit de tablet tussen de 5 en 9 millimeter dik is.

Voor een investering van minimaal 35 dollar kun je een Docked-accessoire voor je iPad, Android-tablet of Windows-tablet veiligstellen. Meer informatie vind je op de Kickstarter-pagina van het project.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.