Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #60

Geschreven door
Geplaatst op14 augustus 2014, 8:50 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer onder meer een notitie-app en een verslavend spel.

Crazy Taxi: City Rush

Op zoek naar een leuk spel voor je Android tablet? Dan is het nieuwe Crazy Taxi: City Rush een aanrader. In Crazy Taxi, waarvan het eerste deel thuis voor het eerst speelbaar was op Sega’s eigen (geflopte) Dreamcast, is het de bedoeling om klanten van punt a naar punt b te brengen. Nu klinkt dat een beetje saai natuurlijk, dus heeft de ontwikkelaar de wereld zo vormgegeven dat er om bijna elke hoek wel een obstakel is. Er zijn auto’s om te ontwijken, mensen om op te pikken en gevaarlijke hellingen om van af te springen. Met dit spel raak je niet snel verveeld.

Crazy-Taxi

Crazy Taxi is gratis te downloaden uit de Google Play Store maar voor sommige opties en mogelijkheden moet een in-app aankoop gedaan worden.

  • Crazy Taxi

Unclouded

Maak jij gebruik van Dropbox en/of Google Drive voor het opslaan van je media, apps, bestanden en documenten? En raak je weleens het overzicht kwijt? Dan is de app Unclouded de uitkomst. Unclouded is een zeer fraai maar minimalistisch vormgegeven Dropbox- en Drive-client voor Android. Je kunt eenvoudig zien hoeveel opslagruimte specifieke mappen of bestanden innemen, snel door je mappen bladeren en eenvoudig naar media zoeken. Het is puur een simpele maar overzichtelijke app voor diegenen die veel met de cloud werken.

Unclouded

De Unclouded-app voor Android kan gratis gedownload worden uit de Google Play Store.

  • Clarisketch

Papyrus

Notitie-apps komen in allerlei soorten en maten maar zo nu en dan zien we er een voorbij komen die interessant is. Neem bijvoorbeeld Papyrus, een app die compleet ingericht is voor handgeschreven notities. Je kunt hiervoor een actieve stylus (bijvoorbeeld de Samsung S-Pen), een passieve stylus of je vinger gebruiken. Het doel van de app is het bieden van een ervaring die dichtbij het schrijven op papier komt. Hoewel er niet zoveel functies en mogelijkheden inzitten als in andere notitie-apps biedt Papyrus wel de meest realistische ervaring wat betreft het schrijven op papier. Je kunt natuurlijk je notities organiseren en delen, de weergave aanpassen en verschillende kleuren en penselen selecteren. Middels in-app aankopen kun je onder meer een geavanceerde gum en de mogelijkheid om pdf-bestanden te importeren toevoegen.

Papyrus

Papyrus is gratis te downloaden uit de Google Play Store maar voor toegang alle functies moet via een in-app aankoop betaald worden.

  • Papyrus

Prijsverlaging games en apps

Staat je vakantie voor de deur en ben je nog op zoek naar een paar leuke apps om tijdens jezelf vakantie niet te vervelen? Dan is dit goed nieuws, want Google heeft een groot aantal apps, waaronder diverse games, momenteel flink in prijs verlaagd.

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.