Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #57

Geschreven door
Geplaatst op13 augustus 2014, 13:33 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week onder andere een app waarmee je de beste video’s op het internet kunt ontdekken.

Storehouse

Nu de vakantie’s van de basisscholen en middelbare scholen bijna afgelopen zijn, is ook weer de tijd aangebroken dat iedereen fotoboeken van de vakantie gaat maken. Maar waarom zou je dat op een ouderwetse manier doen? Storehouse is een app waarop je je eigen verhalen op een prachtige manier kan delen, ook je vakantiefoto’s dus. Het grootste voordeel van de app is het gemak. Zo is het grootste deel van de lay-out van je verhalen al ontworpen, en hoef je alleen nog maar foto’s en teksten toe te voegen. Zodra je klaar bent tik je op publiceren, en wordt automatisch een website aangemaakt, die je vervolgens naar al je vrienden en familieleden kunt doorsturen. Met de app kun je ook de prachtige verhalen van anderen lezen.

Storehouse

Storehouse is gratis te downloaden in de Apple App Store.

  • Storehouse

Devour

Wie aan filmpjes op het internet denkt denkt al vrij snel aan Youtube. Maar buiten Youtube zijn ook veel mooie filmpjes te ontdekken, op sites zoals Vimeo. Devour verzamelt alle mooie, ontroerende en grappige filmpjes op het internet, en maakt ze allemaal zichtbaar in een simpele app. Dagelijks komen er nieuwe filmpjes bij, zodat er altijd iets is om te kijken. De Devour app beperkt zich overigens niet tot korte filmpjes, vaak zitten er ook professionele documentaires tussen. Wie dus geen genoeg kan krijgen van filmpjes op Youtube en tv-programma’s, moet zeker de Devour app downloaden.

Devour

Deze app is gratis te downloaden.

  • Devour

23snaps

Uit betrouwbare bronnen heb ik vernomen dat kinderen voor hun ouders veel te snel opgroeien. Voor je het weet zijn ze een week zonder ouders op vakantie, iets later gaan ze uit huis en ben je ze kwijt. Met de app 23snaps kun je een soort dagboek opstellen van je kinderen, vanaf het moment dat ze geboren werden. Wanneer ze oud genoeg zijn kunnen ze ook zelf de app downloaden en foto’s, video’s of teksten toevoegen. Zo heb je een compleet archief van het opgroeien van je kinderen. Veel leuker dan een Whatsapp-groep voor de familie.

23snaps

23snaps is gratis te downloaden.

  • 23snaps

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.