Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je iPad #58

Geschreven door
Geplaatst op27 augustus 2014, 10:40 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw iPad. Deze week onder andere een app waarmee je gemakkelijk en snel papieren pagina’s in kunt scannen.

Superburst Camera

Een van de features van de iPhone 5s is dat je met de telefoon slowmotion kunt filmen. Wanneer je die modus activeert worden er meer beelden per seconden opgenomen waardoor je de film langzamer kunt afspelen maar alles toch soepel blijft. Apple biedt die feature niet aan op de iPad, maar met de app Superburst Camera kun je wel een slowmotion film opnemen. Zo kan ik met mijn tweede generatie iPad Mini nu 60 beelden per seconde opnemen.

Superburst Camera

De app Superburst Camera is gratis te downloaden.

  • Superburst Camera

Scanner Pro

Voordat ik de app Scanner Pro vond maakte ik altijd een foto van belangrijke papieren met mijn iPad, om die vervolgens zo goed mogelijk bij te snijden waardoor de foto op een scan leek voor in mijn digitale archief. Dankzij de app Scanner Pro gaat dit inscannen veel gemakkelijker. Je opent de app, richt de camera op het document en de app bepaalt automatisch de randen en snijdt deze bij. De app past de kleuren ook nog wat aan zodat de scan beter te lezen is. Daarna kun je de scans sturen naar onder andere Dropbox en Google Drive. Een must dus voor iedereen met een paperless office.

Printen en scannen met je iPad 001

Scanner Pro is te koop voor €5,99 in de App Store.

  • Scanner Pro

Dragon Quest IV

De app Dragon Quest IV staat pas twee weken in de App Store, maar is voor fans van het spel zeker de moeite waard. De game wordt geprezen door het indrukwekkende verhaal vanuit meerdere perspectieven. De prijs van €13,99 zal je misschien afschrikken, maar houdt er rekening mee dat je er minimaal 40 uur zoet mee bent. Lees voor meer informatie ook het artikel Dragon Quest IV nu uit op iPad en Android-tablets.

dragon-quest-4

Dragon Quest IV kost €13,99 in de App Store.

  • Dragon Quest IV

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.