Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Windows tablet #24

Geschreven door
Geplaatst op1 augustus 2014, 0:26 CategorieApplicaties

Elke week brengen we je de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw Windows tablet. Deze week drie leuke apps!

Secret And Treasure: The Lost Cities

Secret And Treasure: The Lost Cities is een nieuwe Xbox game waarbij je een schat moet vinden door middel van het oplossen van verschillende soorten puzzels. Deze puzzels moeten opgelost worden op een aantal verschillende locaties. De app is gemaakt door Microsoft Studios en beschikt over Xbox Achievements, waardoor je weer extra punten aan je gamerscore kan toevoegen.

Het spel ziet er erg mooi uit maar is helaas geen universele app. Dat is iets wat ik graag had gezien, omdat ik me kan voorstellen dat dit spel ook goed geschikt is om te spelen op je telefoon. Al met al is Secret And Treasure: The Lost Cities een game voor alle leeftijden die een heleboel uur spelplezier in petto heeft.

lostcities

Secret And Treasure: The Lost Cities is gratis uit de Windows Store te downloaden.

  • Secret And Treasure: The Lost Cities

Grim Legends: The Forsaken Bridge

Grim Legends: The Forsaken Bridge is een game van Artifex Mundi, een naam in de Windows app community die veel positieve geluiden doet horen. Ze maken al een lange tijd super goede apps en games, en Grim Legends: The Forsaken Bridge is geen uitzondering.

Ook dit spel is een puzzelspel. Er zijn enorm veel verschillende locaties en mini-games in het intigrerende verhaal. De speler wordt bijgestaan door een erg leuke sidekick. Het enige nadeel van dit spel is dat de volledige versie via een in-app aankoop vrijgekocht kan worden, maar het eerste deel is gratis te spelen. Daarnaast is het jammer dat het spel volledig in het Engels is, waardoor sommige kleine kinderen misschien niet alles begrijpen.

grim

Grim Legends: The Forsaken Bridge is gratis uit de Windows Store te downloaden.

  • Grim Legends: The Forsaken Bridge

Passion 4 Profession

De zomer is een mooie periode om eens flink aan je eigen lichaam te werken. Met de nieuwe Passion 4 Profession app kan je je helemaal uitleven, want werkelijk álle mogelijke oefeningen die je kunt bedenken staan in deze app. Met foto’s waarbij je kunt zien welke posities je moet aannemen zorgt deze app er ook nog eens voor dat je geen blessures oploopt.

Maar dat is nog niet alles, want er zijn ook 19 verschillende workouts beschikbaar in HD video vorm. Je kunt dus eigenlijk zeggen dat je bijna een personal trainer in huis haalt met de Passion 4 Profession app. En het mooiste: de app is volledig gratis! Je kunt zelfs nog extra workouts aanschaffen via in-app aankopen.

passion

Passion 4 Profession is gratis uit de Windows Store te downloaden.

  • Passion 4 Profession

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een Windows tablet? Laat het weten in de reacties en wie weet staan ze in de editie van volgende week!

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.