Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Windows tablet #25

Geschreven door
Geplaatst op8 augustus 2014, 19:00 CategorieApplicaties

Elke week brengen we je de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw Windows tablet. Deze week drie coole apps!

Blitz Brigade

Blitz Brigade is een super vette nieuwe FPS (First Person Shooter) van Gameloft, die al een flink aantal heel goede games op haar naam heeft staan. Blitz Brigade is overduidelijk een naam die op het lijstje hoort. In deze FPS kan je gebruik maken van vijf verschillende classes en speel je tot met 12 spelers tegelijk op een map.

Daarnaast zijn er verschillende speltypen, waaronder Domination en Deatmatch. Er zijn over 100 verschillende wapens en je kunt 3 voertuigen besturen in het spel. Al met al gaat deze app je ongelofelijk veel uren spelplezier beloven. En het beste van alles: de app is compleet gratis!

blitz

Blitz Brigade is gratis uit de Windows Store te downloaden.

  • Blitz Brigade

Titanfall Companion App

Titanfall is een enorm succesvolle game voor de Xbox 360, PC en de nieuwe Xbox One. De game is gemaakt door Electronic Arts en zij hebben onlangs de Titanfall Companion App gelanceerd. Met deze app wordt je game-ervaring nog completer. Helaas is de app alleen te gebruiken in combinatie met een Xbox One, maar mocht je over de One beschikken, dan krijg je een heleboel info in de app te zien.

Zo kun je tijdens het spelen van een potje inzoomen op bepaalde gebieden in een map. Daarnaast zie je een realtime minimap, zodat je altijd een stapje voor je tegenstanders bent. En de Companion App is helemaal gratis!

companion

Titanfall Companion App is gratis uit de Windows Store te downloaden.

  • Titanfall Companion App

Adobe Inspire

Als grafisch designer of creatieveling hunker je naar inspiratie. De Adobe Inspire app is dan de nieuwe inspiratiebron voor je! Er komen maandelijks nieuwe issues uit van het magazine voor en door creatieve mensen. Met deze app kan je issues inzien tot juni 2012, dus ruim 2 jaar.

In ieder issue kan je een showcase vinden van al het prachtige werk wat designers, illustrators, fotografen, regisseurs en anderen hebben gemaakt. Daarnaast bevat de Adobe Inspire app extra bonus content die op de website niet te vinden is. De Adobe Inspire app is dus perfect voor inspiratie op je Windows tablet!

adobeinspire

Adobe Inspire is gratis uit de Windows Store te downloaden.

  • Adobe Inspire

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een Windows tablet? Laat het weten in de reacties en wie weet staan ze in de editie van volgende week!

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.