Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Windows tablet #26

Geschreven door
Geplaatst op15 augustus 2014, 11:20 CategorieApplicaties

Elke week brengen we je de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die niet mogen ontbreken op jouw Windows tablet. Deze week drie enorm toffe apps!

Modern Combat 5: Blackout

Modern Combat 5: Blackout is alweer een nieuwe game van Gameloft, en dit is echt een must-have game. Modern Combat wordt gezien als de beste FPS (First Person Shooter) voor tablets en smartphones. Het spel is 800 MB groot en kost €6,99, maar daar krijg je ook ongekend veel speelplezier voor terug.

Er is zowel een single-player modus als een heuse multiplayer modus. De graphics zijn ongekend goed en het spel speelt soepel. Je hebt de mogelijkheid om een heleboel verschillende missies te doen in de campagne en je kunt daarnaast speciale SpecOps missies doen. Als je dan nog niet uitgespeeld bent kan je altijd een nieuwe multiplayer match beginnen. Dit is gegarandeerd een game die je niet meer naast je neer gaat leggen!

mortal-combat

Modern Combat 5: Blackout is voor €6,99 uit de Windows Store te downloaden.

  • Modern Combat 5: Blackout

Qello Concerts

Qello Concerts is echt een must-have app voor muziekliefhebbers. Deze app beschikt over de grootste collectie Full-HD live registraties en documentaires van artiesten van verschillende muzieksoorten. Een concert van Beyonce of Coldplay bekijken? Een documentaire over Jay-Z bekijken? Het kan allemaal met de Qello Concerts app.

De app is volledig gratis te downloaden en je kunt 7 dagen lang gratis alle concerten en documentaires bekijken. Daarna moet je wel $4,99 per maand betalen om van de dienst gebruik te kunnen blijven maken. Om deze reden hebben onder andere Billboard en USA Today de app ook wel de Netflix voor concerten genoemd. Zeker het proberen waard!

Qello

Qello Concerts is gratis uit de Windows Store te downloaden.

  • Qello Concerts

Guardians of the Galaxy: The Universal Weapon

Guardians of the Galaxy: The Universal Weapon is een nieuwe game van Marvel. In deze adventure game is het de bedoeling dat je de 5 onderdelen van The Universal Weapon herovert voordat ze in de handen vallen van de slechterik Ronan the Accuser.

Er zijn geen In App Purchases nodig om deze game te spelen en je kunt hem ook zonder internet verbinding spelen, wat je niet erg vaak ziet bij gratis games. Je kan in totaal 25 karakters vrijspelen en upgraden en ze gebruiken in de ruim 60 levels die Guardians of the Galaxy: The Universal Weapon te bieden heeft. Gegarandeerd een heleboel spelplezier!

guardians

Guardians of the Galaxy: The Universal Weapon is gratis uit de Windows Store te downloaden.

  • Guardians of the Galaxy: The Universal Weapon

Laatste Windows-apps

Helaas is dit mijn laatste artikel met de must-have Windows-apps. Mochten er in de toekomst interessante of goede apps verschijnen dan lees je daar natuurlijk gewoon over op Tablets Magazine.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.