Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie foto’s iPad Air 2 gelekt

Geschreven door
Geplaatst op11 augustus 2014, 11:27 CategorieiPad

Het afgelopen weekend zijn er drie foto’s van Apple’s nieuwste iPad opgedoken: van de iPad Air 2. Deze foto’s volgen de eerder gelekte foto’s van de iPad Air 2-case op, die we eerder deze maand al zijn tegengekomen en waaruit blijkt dat Apple vooral kleine aanpassingen gaat doorvoeren aan het design van z’n nieuwste tablet.

ID fingerprint sensor

Deze nieuwe foto’s bevestigen een aantal voorspellingen en opvallende dingen die we eerder tegenkwamen op de foto’s van die case. Zo wordt de Apple iPad Air 2 wederom dunner dan zijn oudere broertje en wordt het voorzien van een ID fingerprint sensor. Met die speciale sensor kun je de tablet op een speciale manier beveiligingen, namelijk met je eigen vingerafdruk.

ipad-air-2

Op de foto’s valt op dat de iPad Air 2 aan de onderkant een rij speakers heeft gekregen; zowel de eerste iPad Air als de iPad Mini hebben die speakers elders zitten. De omranding van de Air 2 is zoals we konden verwachten. De Air 2 heeft een grote, dikke, (misschien net iets té dikke?) witte omranding en uiteraard de ronde hoekjes.

ipad-air-2-1

Over de specificaties is nog niets bekend. Als we de geruchten mogen geloven wordt de tablet uitgerust met een nieuwe en snellere Apple A8-processor en wordt ook het werkgeheugen vergroot. Daarnaast krijgt de iPad Air 2 waarschijnlijk een vingerafdrukscanner, net als de iPhone 5S. Het enige dat we wel zeker weten is dat de iPad Air 2 uitgerust wordt met het onlangs aangekondigde iOS 8.

ipad-air-2-2

Waarschijnlijk weten we binnen nu en anderhalve maand zeker hoe de iPad Air 2 er uit komt te zien en wat de specificaties zijn. Verwacht wordt dat dit apparaat een paar weken na de presentatie van de iPhone 6 aan het publiek getoond zal worden. De iPhone 6 presentatie lijkt gepland te zijn voor 9 september.

  • Delen:
Apple iPad Air
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.