Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gaat Sony de strijd aan met de Samsung Galaxy Note 4?

Geschreven door
Geplaatst op8 augustus 2014, 9:59 CategorieAndroid

Gisteren schreven we al over een nieuwe een nieuwe Sony tablet, eentje die volgens de verwachte specificaties een telefoonfunctie met zich meekrijgt. Vandaag lijkt het er op dat Sony ook een met een ander apparaat gaat komen tijdens IFA 2014, een phablet die strijd met de Samsung Galaxy Note 4 moet aangaan.

Sony Xperia Z3

Het nieuwe vlaggenschip smartphone model van de Sony wordt waarschijnlijk aangekondigd tijdens IFA 2014 en krijgt waarschijnlijk de naam Xperia Z3. Volgens de geruchten kunnen we een phablet met een 5.5 inch full-HD scherm verwachten. De Xperia Z3 krijgt qua processor waarschijnlijk de nieuwste Snapdragon 801 processor, in combinatie met de 330 grafische kaart en 3GB werkgeheugen hebben we het dus over een echte krachtpatser. Ook de camera op dit apparaat moet gaan imponeren, het wordt namelijk naar verachting een 20.7 megapixel camera. Sony heeft sowieso een goede reputatie op het gebied van consumenten en zelfs professionele camera’s. De camera van deze Xperia Z3 kan dus zomaar eens een van de belangrijke wapenfeiten worden in de strijd met de Galaxy Note 4.

Prijs en beschikbaarheid in Nederland

Omdat we hier alleen nog maar over speculaties en verwachtingen praten is er nog niets (zinnigs) te zeggen over een eventuele prijs en lanceerdatum voor de Nederlandse markt. IFA 2014 vindt in de eerste weken van september plaats, en we hopen jullie dan te kunnen voorzien van meer details over deze nieuwe Sony phablet.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.