Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gelekte iPad Air 2 case bevestigt subtiele veranderingen design

Geschreven door
Geplaatst op4 augustus 2014, 9:20 CategorieiPad

Oktober staat weer voor de deur en dat betekent dat we ons weer op kunnen gaan maken voor de komst van nieuwe iPads. Natuurlijk staat de geruchtenmolen wat betreft de iPad nooit stil en dus zien we ook deze week weer afbeeldingen verschijnen die ons mogelijk meer vertellen over Apple’s nieuwste tablet. De gelekte afbeeldingen lijken de kleine aanpassingen aan het design te bevestigen.

Er gaan al maanden geruchten over de komst van nieuwe iPads maar wat we precies kunnen verwachten blijft nog altijd de grote vraag. Alle geruchten samenpakkend kunnen we echter concluderen dat Apple zich met name richt op relatief kleine aanpassingen, of optimalisaties. De iPad Air 2, de tweede generatie dus, zou iets dunner en lichter worden dan de huidige iPad Air. De onderstaande afbeeldingen, gelekt via het Chinese Weibo, lijken dit te bevestigen.

iPad-Air-2-lek

Uit de afbeeldingen van een case kunnen we, mits authentiek, opmaken dat Apple een klein aantal wijzigingen doorvoert in het design van de iPad Air. Zo zijn de speakergrills opnieuw ontworpen en is er aan de achterzijde, naast de camera, een extra microfoon te vinden. Ook is het design van de volume-knoppen gewijzigd, deze liggen nu dieper in het frame van de tablet.

Wat betreft de specificaties van de iPad Air 2 blijft het voorlopig gissen. Als we de geruchten mogen geloven wordt de tablet uitgerust met een nieuwe en snellere Apple A8-processor en wordt ook het werkgeheugen vergroot. Daarnaast krijgt de iPad Air 2 waarschijnlijk een vingerafdrukscanner, net als de iPhone 5S. Het enige dat we wel zeker weten is dat de iPad Air 2 uitgerust wordt met het onlangs aangekondigde iOS 8.

  • Delen:
Apple iPad Air
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.