Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google geeft Play Store-tegoed voor beantwoorden vragen enquêtes

Geschreven door
Geplaatst op29 augustus 2014, 9:04 CategorieAndroid

Je kunt in de Google Play Store apps aanschaffen en in-app aankopen doen wanneer je een credit card hebt, en sinds kort is het zelfs mogelijk met een PayPal-account. Maar, we blijven Hollanders dus betalen we liever zo min mogelijk voor iets. Daarom is het goed nieuws dat je Play Store-tegoed kunt verdienen door wat korte vragen van Google te beantwoorden.

Google is in Nederland gestart met het programma Google Opinion Rewards. Met deze app, welke gratis te downloaden is, krijg je verschillende enquêtes voorgeschoteld. Deze bestaan uit een aantal korte vragen die, wanneer volledig beantwoord, Play Store-tegoed kunnen opleveren. Het tegoed dat je kunt verdienen verschilt per enquêtes; dit kan niks zijn maar ook 50 cent of 75 cent.

De Google Opinion Rewards-app toont automatisch een notificatie wanneer er een nieuwe enquête beschikbaar is. Dit is volgens Google gemiddeld één keer per week, maar de gebruiker kan zelf ook bepalen om deze interval te verkorten of vergroten. Het verdiende Play tore-tegoed kan vrij in de Google Play Store uitgegeven worden, voor zowel de aanschaf van betaalde apps als het doen van in-app aankopen.

Let wel; vooralsnog is de app niet te downloaden op tablets. Gebruik dus je Android-smartphone om tegoed te verdienen en dit vervolgens in te zetten om apps op je tablet aan te schaffen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.