Half jaar gratis Netflix voor Vodafone-klanten met Red-abonnement

29 augustus 2014 1 Minuut 1 Reacties
Vodafone

Vodafone maakt vandaag bekend dat nieuwe klanten met een Red-abonnement en bestaande klanten die een extra bundel activeren een half jaar gratis toegang tot Netflix krijgen. Hiervoor moeten bestaande klanten echter wel een maandelijkse databundel van 1GB extra per maand afsluiten.

De actie geldt voor alle nieuwe en verlengde Red-, Red Super- of Red Plus-abonnementen en voor huidige klanten die de 1GB videobundel (á 10 euro per maand) voor zes maanden activeren. Zowel nieuwe als bestaande klanten kunnen van de actie profiteren, maar bestaande klanten moeten dus de extra databundel van 1GB aanschaffen. Nieuwe klanten betalen niks extra voor zes maanden Netflix.

Er kan op twee apparaten tegelijkertijd Netflix gekeken worden. Klanten die nog niet over een telefoon met 4G beschikken kunnen ook via hun 3G-netwerk of via Wi-Fi gebruik maken van Netflix. Bij een 3G- of 4G-verbinding wordt er data uit de bundel gebruikt, voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Een Netflix-abonnement dat via de dienst zelf afgesloten wordt kost in Nederland 8,99 euro per maand en Netflix geeft nieuwe klanten zelf een maand gratis.

Mocht je klant bij Vodafone zijn of willen worden en al een Netflix-abonnement hebben dan adviseert Vodafone het abonnement stop te zetten en vervolgens van de actie gebruik te maken. Bekijk op deze pagina de Vodafone Red-abonnementen.

Reacties (1)