Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Huawei gaat 6 inch QHD phablet presenteren tijdens IFA 2014’

Geschreven door
Geplaatst op18 augustus 2014, 13:02 CategorieAndroid

De IFA 2014 in Berlijn gaat een enorme barrage van nieuwe producten veroorzaken, en van het Chinese Huawei kunnen we onder andere een high-end tablet verwachten. De Ascend Mate 7 krijgt naar verwachting een set indrukwekkende specificaties en een QHD resolutie.

Huawei Ascend Mate 7 – 6 inch QHD display

De Huawei Ascend Mate 7 gaat voornamelijk hoge ogen gooien door het type scherm dat gebruikt gaat worden, QHD. 1440 x 2560 pixels op een 6 inch scherm betekent een onwaarschijnlijk hoge pixeldichtheid van rond de 700. De processor is er waarschijnlijk eentje uit eigen stal, de octa-core Kirin 920. De Huawei Ascend Mate 7 krijgt verder waarschijnlijk 2 camera’s, waarvan de 13 megapixel natuurlijk de interessantere is. Als laatste is het belangrijk de vingerafdruksensor te Huawei lijkt te gaan integreren. Samsung en Apple lijken deze authenticatiemethode populair genoeg gemaakt te hebben om komend jaar als een soort standaard verwachting te gaan zien.

Huawei heeft op 4 september een persconferentie gepland staan. In Berlijn zullen we dus ongetwijfeld meer gaan zien van deze nieuwe phablet. Hopelijk krijgen we daar ook meer te horen over een prijs en beschikbaarheid voor de Nederlandse markt.

Wat Huawei nog meer gaat presenteren tijdens IFA 2014 is nog niet bekend, we zijn erg benieuwd waar het Chinese bedrijf mee gaat komen. Wat we wel weten is dat andere fabrikanten misschien ook wel producten gaan presenteren die door Huawei gemaakt gaan worden, zoals de nieuwe lijn HP tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.