Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Kleine Sony-tablet opgedoken

Geschreven door
Geplaatst op25 augustus 2014, 9:55 CategorieAndroid

Gisteren is er een foto opgedoken van een onaangekondigde Sony-tablet. De tablet ligt in de handen van een man naast het zwembad – maar of dat betekent dat de tablet waterdicht is, is natuurlijk nu nog gokken. Waarschijnlijk gaat het hier over de vorige week in het nieuws verschenen Xperia Z3 Tablet Compact, kijkend naar de grootte van de tablet.

Mogelijk is de foto per ongeluk gebruikt in een advertentiecampagne van Sony op Facebook voor een nieuwe smartwatch (die ook op de foto zichtbaar is, dus). Op de foto zien we een persoon met een zwarte smartwatch en de witte tablet, maar beide producten zijn allebei nog niet officieel aangekondigd door de Japanse technologiefabrikant. Het scherm van de tablet lijkt ongeveer 7 à 8 inch te zijn, wat in vergelijking met andere Sony-tablets, van minstens 10 inch, als compact kan worden beschouwd.

sonytabletsmartwatch-630x394

Water

Daarnaast is het mogelijk dat de tablet op de foto tegen water kan en dus naast het zwembad gebruikt kan worden. De druppels op het scherm zitten overigens niet in de getoonde screen van de Spider-man-film, dus die komen ongetwijfeld van het zwembad af. Over iets meer dan een week kondigt Sony nieuwe producten tijdens de IFA 2014 aan en mogelijkerwijs wordt deze tablet – de Sony Xperia Z3 Tablet Compact? – daar aangekondigd.

Sony heeft de compacte tablet officieel niet aangekondigd en er zijn ook geen specificaties bekend of gelekt. Maar als we afgaan op Sony’s eerdere producten, dan krijgen we high-end-apparatuur in een compact jasje. Tablet News doet een gokje en denkt dat de Z3 Tablet Compact een Snapdragon 801 CPU, drie gigabyte aan werkgeheugen, een scherpe camera en minstens zestien gigabyte opslaggeheugen heeft.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.