Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Kobo Aura H2O N250 ereader gespot bij FCC

Geschreven door
Geplaatst op20 augustus 2014, 11:04 CategorieHardware

Kobo is één van de fabrikanten die het zonder een enorm bekende naam moet doen, maar toch heeft het bedrijf een schare fans weten te verzamelen die de producten van het bedrijf hoog hebben zitten. Wij van Tablets Magazine mogen eigenlijk wel onder die fans geschaard worden, dus vinden wij het interessant als er weer wat uit de koker van Kobo verschijnt.

Kobo Auro H2O

Kobo is naast fabrikant van hardware vooral een boekenwinkel en heeft daaromheen dus een heel platform weten te bouwen, van een boekenwinkel met allerlei speciale functies tot specialistische hardware. En Kobo maakt naast tablets zoal de Kobo Arc HD7 en Arch HD10 ook ereaders van hoog niveau. De Kobo Aura HD ereader is nog steeds één van de beste ereaders waarmee ik bekend ben.

Het product waar vandaag wat meer over uitgelekt is heeft een e-inkt scherm en is dus een ereader. Via een vermelding in de FCC database weten we nu dus wat meer over de Kobo Aura H2O, een reader waar al een jaar geleden voor het eerst geruchten over opdoken. De Aura H2O gaat een volledig water- en stofdichte behuizing krijgen (IP67 certificering). Een mooie groot 6.8 inch scherm met 1440 x 1080 moet er voor zorgen dat het teksten scherp weergegeven worden. Een “glow” achtergrondverlichting lijkt ook niet te ontbreken, zodat er ook in het donker nog gelezen kan worden. De Aura H2O lijkt verder ook voorzien te worden van een MicroSD slot en een 1500 mAh accu.

Prijs en beschikbaarheid in Nederland

Deze ereader heeft nog geen officiële presentatie gehad dus voor nu is het nog gissen of en wanneer deze reader naar Nederland komt en voor welke prijs. We hebben via via wel begrepen dat Kobo de komende tijd minder focus zal leggen op de tablet-markt, en dus verwachten wij juist aan deze kant van hun productaanbod een extra push.

  • Delen:
Kobo Arc 10HD
Android Jelly Bean (4.2)
Kobo Arc 7HD
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.