Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo Yoga Tablet 2 verschijnt bij de FCC

Geschreven door
Geplaatst op13 augustus 2014, 11:16 CategorieAndroid

Begin volgende maand staat in Berlijn IFA 2014 op het programma. Tijdens deze beurs presenteren alle grote elektronicafabrikanten hun nieuwste producten, waaronder ook tablets. Lenovo houdt op 4 september een persconferentie en de verwachting is dat we verschillende nieuwe tablets, convertibles en hybride modellen gaan zien. Eén van de nieuwe tablets is waarschijnlijk de Lenovo Yoga Tablet 2.

Begin deze maand dook de tweede generatie Lenovo Yoga Tablet al op bij een Indonesische instantie en vandaag is het de beurt aan de Amerikaanse FCC. Uit documenten van de organisatie kunnen we nog niet alle specificaties halen maar wel is er een schets van het design bijgevoegd. Deze schets laat zien dat Lenovo grotendeels vasthoudt aan het design van de eerste generatie, wat op zich niet verrassend is aangezien het design juist één van de grote pluspunten was.

Lenovo-Yoga-Tablet-2-FCC

Verder kunnen we uit de documenten van de FCC opmaken dat de Lenovo Yoga Tablet 2 beschikt over een 10-inch display, komt met WiFi en Bluetooth 4.0, en draait op Android 4.4 KitKat. Ook komt er een 4G/LTE-versie van het 10-inch model op de markt. De verwachting is dat Lenovo ook qua processor, display en werkgeheugen wat verbeteringen doorvoert ten opzichte van de eerste generatie.

Lees ook onze Lenovo Yoga Tablet 10 review, de eerste generatie van dit model. Overigens heeft Lenovo onlangs al een nieuwe versie van de Yoga Tablet 10 gelanceerd. De Lenovo Yoga Tablet HD 10+ beschikt over hetzelfde design als zijn voorgangers maar komt met een hogere resolutie display en een krachtigere processor.

  • Delen:
Lenovo Yoga Tablet 10
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.