Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG wijst op de gevaren van een tablet in nieuwe G Pad commercial

Geschreven door
Geplaatst op27 augustus 2014, 15:08 CategorieAndroid

Tabletfabrikanten proberen er alles aan te doen om je als consument te overtuigen voor hun producten te gaan en de meest voorkomende manier is een commercial. LG heeft deze week een eerste commercial voor de nieuwe G Pad-tablets uitgebracht en wijst daarin verrassend genoeg op de gevaren van een tablet, vooral wanneer je er continu met je gezicht opgeplakt zit.

In onderstaande commercial koopt de hoofdpersoon een tablet die niet van LG lijkt te zijn en krijgt daar door verschillende (bijna) ongelukken uiteindelijk spijt van. Natuurlijk eindigt de commercial met een toevallige blik op een advertentie voor de LG G Pad en hiermee blijkt de hoofdpersoon snel overtuigd. De vraag die echter blijkt staan is waarom de G Pad ervoor zorgt dat je als gebruiker deze ongelukken kunt vermijden.

Afgezien van het feit of de commercial zijn doel bereikt laat het wel zien dat LG zich wil onderscheiden van de concurrentie, en dan met name Samsung en Asus. De nieuwe G Pad-serie van de Koreaanse fabrikant bestaat uit drie modellen; de 7-inch G Pad 7.0, de 8-inch G Pad 8.0 en de 10.1-inch G Pad 10.1. Op dit moment zijn er nog maar weinig Nederlandse winkels waar je de modellen kunt kopen maar daar zou volgens LG de komende dagen verandering in moeten komen.

  • Delen:
LG G Pad 10.1
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.