Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Meer specs Samsung Galaxy Note 4 gelekt

Geschreven door
Geplaatst op18 augustus 2014, 13:34 CategorieAndroid

Er zijn wederom specs uitgelekt van Samsungs aankomende tablet Galaxy Note 4. We weten al een hele hoop over de phablet, die over drie weken mogelijk officieel wordt aangekondigd tijdens de IFA in september. Maar tot het zo ver is, moeten we het doen met de onderstaande specificaties.

Exynos en Snapdragon

De Samsung Galaxy Note 4 zal standaard met Android 4.4.4 meegeleverd, maar kan in de nabije toekomst meegroeien met toekomstige Android-updates. Het apparaat heeft binnen in een werkgeheugen van maar liefst drie gigabytes en, afhankelijk van de versie die je zult kopen, een Samsung Exynos 5433 (octa core) of een Snapdragon 805 bevatten. Inmiddels is bevestigd dat het scherm een resolutie heeft van 1440 x 2560, mogelijk dus op een 5.7 inch display en een dpi van meer dan vijfhonderd (515 om precies te zijn).

Deze, en de eerder uitgelekte, specificaties zijn noch bevestigd noch ontkracht door fabrikant Samsung, maar over iets minder dan drie weken weten we het zeker, wanneer de fabrikant van smartphones, phablets en tablets dus zijn presentatie geeft tijdens de IFA. Onduidelijk is bijvoorbeeld nog hoe de stylus er precies uit komt te zien en of dit model de vingerafdrukscanner of hartritmesensor van de Samsung Galaxy S5 meeneemt.

Vorige week kwam al naar buiten dat de Samsung Galaxy Note 4 met zestien, 32 of 64 gigabyte opslagruimte wordt geleverd. Natuurlijk is dit geheugen uit te breiden met een microSD-kaart, die ondersteuning tot wel 128GB heeft. De Samsung Galaxy Note 4 zal verder een MicroUSB 3.0 poort hebben, een poort die ondersteuning biedt voor zaken als MHL, HDMI en een host-functie.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 4
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.