Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft Surface Pro 3 te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op28 augustus 2014, 10:30 CategorieWindows

Het heeft even geduurd maar sinds vandaag kun je de Microsoft Surface Pro 3 uit voorraad kopen in Nederland. De nieuwste generatie Surface-tablet van Microsoft ligt bij diverse winkels in de schappen en kan gekocht worden voor een prijs vanaf 819 euro.

Surface Pro 3 in Nederland

In diverse landen, waaronder de Verenigde Staten, ligt de Surface Pro 3 al een tijdje in de winkels maar Nederlandse consumenten moesten tot vandaag geduld hebben. De tablet, of eigenlijk hybride laptop, van Microsoft is nu ook in ons land gearriveerd en komt in een groot aantal verschillende configuraties.

Specificaties

Microsoft zet de nieuwe Surface Pro 3 als een ‘laptopvervanger’ in de markt. Dit houdt in dat de tablet volgens het bedrijf uit Redmond een ideaal apparaat is om als tablet én als laptop gebruikt te worden. Eén van de verbeteringen die hiervoor is doorgevoerd is het mechanisme van de kickstand dat nu nog flexibeler is.

Qua specificaties is de Surface Pro 3 er natuurlijk ook op vooruit gegaan ten opzichte van zijn voorganger. Zo heeft het display nu een formaat van 12-inch en bedraagt de resolutie 2.160 bij 1.440 pixels. Onder de motorkap zien we een Intel Core-processor terug, welke precies is afhankelijk van het model dat je kiest.

Verder beschikt de tablet onder meer over 4GB of 8GB aan werkgeheugen, 64GB tot 512GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uitgebreid kan worden, HDMI- en USB-poorten, Bluetooth en WiFi voor draadloze communicatie, en twee camera’s.

Natuurlijk kan ook de Surface Pro 3 weer voorzien worden van de speciale keyboard covers, en later dit jaar verschijnt er ook een dockingstation waarmee de tablet tot desktop omgevormd kan worden. Standaard wordt er een stylus meegeleverd, welke ook op verschillende punten verbeterd is.

Review

Wil je meer weten over de Surface Pro 3? Lees dan onze productpagina met alle specificaties, features en verbeteringen door. Ook kun je terecht in onze uitgebreide Microsoft Surface Pro 3 review, waarin de alle pluspunten en minpunten behandelen.

Surface Pro 3 prijzen

De Microsoft Surface Pro 3 is sinds vandaag te koop voor een prijs vanaf 819 euro. In de widget onderaan dit artikel, en op de productpagina, vind je de laatste prijzen per configuratie.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 3
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.