Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft trekt Windows 8.1 update terug

Geschreven door
Geplaatst op18 augustus 2014, 9:54 CategorieMicrosoft

Microsoft heeft een onlangs uitgebrachte update voor Windows 8.1 teruggetrokken. De update zou in sommige gevallen computers doen vastlopen. De downloadlinks naar de patch zijn voorlopig van de website verwijderd en de automatische updates slaan deze update vanaf nu ook even over.

Na de het uitbrengen van de update MS 14-045 kwamen er verschillende berichten over kernel panics (Blue Screen of Death) bij Microsoft binnen. Het probleem dat deze update kan veroorzaken is kennelijk zo groot dat Microsoft gebruikers die de update al geïnstalleerd hebben aanraden de update weer van hun computer te verwijderen. Instructies voor het verwijderen van de update vind je hier.

Geen grote updates meer voor Windows 8.1

Microsoft heeft onlangs nog laten weten dat er geen grote updates meer worden uitgebracht voor Windows 8.1. Alleen kleine updates en beveliging-updates. De update die nu fout lijkt te gaan valt dus in deze laatste categorie.

Windows 9

De volgende grote update gaat namelijk een nieuwe release worden van het besturingssysteem, Windows 9. De preview versie van Windows 9 lijkt al in september beschikbaar te komen. Het daadwerkelijk uitbrengen van Windows 9 moet ergens in de eerste helft van 2015 gebeuren.

Volg als het Windows 9 nieuws op onze Windows 9 overzichtpagina.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.