Microsoft verlaagt prijs Surface 2 met Windows RT

26 augustus 2014 1 Minuut 1 Reacties
Microsoft-Surface-2-retina

Microsoft heeft de prijs van de Surface 2 met 100 dollar verlaagd. Ook in Nederland zien we de prijzen van de tablet hard dalen.

We hebben het de laatste maanden vooral over de nieuwe Surface Pro 3 van Microsoft maar het bedrijf uit Redmond verkoopt ook nog steeds de Surface 2. Dit model, draaiend op Windows RT, heeft in de VS een prijsverlaging van 100 dollar gekregen en ook in Nederland zien we de prijzen flink dalen.

De Microsoft Surface 2 is de meest recente generatie Surface-tablet met Windows RT als besturingssysteem. Deze versie biedt toegang tot zowel de Metro- als de desktopinterface maar gebruikers kunnen alleen programma’s en apps uit de Windows Store installeren.

De tablet is voorzien van een Nvidia Tegra 4 quadcore-processor en beschikt over 2GB aan werkgeheugen. Verder is de Surface 2 uitgerust met twee camera’s, een 10.6-inch display met een 1.920 bij 1.080 pixels resolutie, een usb 3.0-poort en een microSD-kaartlezer om het opslaggeheugen van 32GB of 64GB uit te breiden.

In de VS heeft Microsoft deze week een prijsverlaging van 100 dollar doorgevoerd waardoor de 32GB-versie voor 349 dollar gekocht kan worden. Ook in Nederland zien we de prijzen snel dalen. Inmiddels bieden diverse winkels de tablet voor 349 euro of minder aan.

Lees onze Microsoft Surface 2 review voor alle pluspunten en minpunten van deze Surface-tablet.

Reacties (1)