Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe Acer Iconia B1-810 duikt op in benchmark

Geschreven door
Geplaatst op27 augustus 2014, 10:37 CategorieAndroid

Over precies een week gaat in Berlijn IFA 2014 van start en de verwachting is dat alle grote fabrikanten nieuwe tablets presenteren. Ook Acer is van de partij en als we kijken naar de geruchten komt de Taiwanese fabrikant met zowel nieuwe Android als Windows tablets. Eén van de nieuwe modellen is mogelijk de Iconia B1-810.

In de database van GFXBench is deze week namelijk de eerste informatie opgedoken over de nog onaangekondigde Acer B1-810. Dit model beschikt over weinig indrukwekkende specificaties maar wordt dan waarschijnlijk ook voor een aantrekkelijke prijs in de markt gezet.

Als we de benchmark mogen geloven dan beschikt de Acer B1-810 over een 8-inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels en draait het geheel op een Intel Atom Bay Trail Z3735G-processor met een kloksnelheid van 1.33GHz. Verder beschikt de tablet over 1GB aan werkgeheugen, 8GB aan opslaggeheugen, een webcam aan de voorzijde, een 2 megapixel camera aan de achterzijde, WiFi en Bluetooth. De tablet draait op Android 4.4.4 KitKat, de op het moment van schrijven meest recente versie van Android.

Of Acer dit model tijdens IFA 2014 aankondigt blijft vooralsnog gissen maar de Taiwanese fabrikant heeft al meerdere malen aangegeven de tabletmarkt te willen gaan veroveren met betaalbare modellen. Benieuwd naar wat we allemaal tijdens IFA 2014 verwachten? Lees dan onze IFA 2014 preview.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.