Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe LG phablet met stylus gespot in video

Geschreven door
Geplaatst op5 augustus 2014, 14:12 CategorieAndroid

Hoewel de tabletmarkt volgens verschillende onderzoeksbureaus niet hard meer groeit leeft de markt voor phablets juist op. Deze grote smartphones winnen nog steeds aan populariteit en steeds meer fabrikanten spelen hier op in. De verwachting is dat we volgende maand verschillende nieuwe phablets te zien krijgen, onder meer van Huawei, Samsung en LG.

Vandaag is een nog onaangekondigde phablet van LG opgedoken in een video. Onderstaande commercial draait om de LG G3 Beat maar tegen het einde van de video wordt een overzicht getoond waarin ook een nog onbekend toestel te zien is. Het gaat om de G3 Stylus, een phablet met waarschijnlijk een 5.7- of 5.9-inch display en een stylus die in de behuizing weggestopt kan worden. Qua uiterlijk komt het toestel grotendeels overeen met de G3 smartphone.

LG lijkt met de G3 Stylus de concurrentie met Samsung aan te willen gaan. Samsung heeft natuurlijk al een tijdje de populaire Galaxy Note in het assortiment en de verwachting is dat de Koreaanse fabrikant volgende maand tijdens IFA 2014 de Galaxy Note 4 toont. Samsung geeft op 3 september een persconferentie en als we de geruchten mogen geloven wordt dan de vierde generatie Galaxy Note met onder meer een 5.7-inch amoled-display, een Snapdragon 805-processor, een irisscanner en Android 4.4 KitKat gepresenteerd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.