Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe middenklasse Samsung phablet duikt op in benchmarks

Geschreven door
Geplaatst op11 augustus 2014, 11:42 CategorieAndroid

Samsung kan de afgelopen weken op een hoop aandacht rekenen, vooral omdat de lancering van de nieuwe Galaxy Note 4 steeds dichterbij komt. Nieuw opgedoken resultaten op een benchmarkwebsite wijzen er nu op dat Samsung ook met een nieuwe middenklasse phablet gaat komen.

Samsung SM-G73GF – Phablet met 5.5 inch display

De nieuwe Samsung phablet met bovenstaande naam krijgt naar verwachting een scherm van 5.5 inch en een resolutie van 1280 x 720 pixels. Qua processor moet de GM-G73GF het doen met een Snapdragon 400 1.6GHz chip in combinatie met 2GB RAM-geheugen. Standaard zal er 16 GB opslaggeheugen beschikbaar zijn maar dat kan goedkoop uitgebreid worden via een MicroSD-kaartslot.

Een acht megapixel camera en een twee megapixel-camera maken het aanbod van deze op Android 4.4 KitKat draaiende phablet dan compleet. Als we eerlijk zijn dan kunnen we deze specificaties helemaal niet als beroerd beschouwen, het is niet lang geleden dat dit nog best high-end te noemen was. Eigenlijk is alleen de schermresolutie ietwat beperkt voor moderne maatstaven. Afhankelijk van de prijs kan dit dus zomaar eens een heel interessant product worden van Samsung.

Prijs en beschikbaarheid in Nederland

Omdat we het hier natuurlijk over een product hebben die nog geen officiële presentatie kent weten we nog helemaal niets over een prijspunt en of dit product ook naar Nederland komt. Een uiteindelijk naam weten we ook nog niet. Van de Galaxy Note 3 bestaat een goedkopere versie, de Galaxy Note 3 Neo. Wie weet is dit wel de de Galaxy Note 4 Neo.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 3 Neo
Android Jelly Bean (4.3)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.