Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ook Lenovo lijkt aan een extra grote tablet te werken

Geschreven door
Geplaatst op18 augustus 2014, 11:22 CategorieAndroid

Lenovo heeft verschillende tablets in zijn Yoga0lijn ondergebracht. Recente geruchten wijzen erop dat Lenovo in deze lijn zowel een 8 als een 10 inch model gaat updaten. Het lijkt er echter ook op dat Lenovo aan een nieuwe, grotere, versie werkt van de Lenovo Yoga tablet. Deze Yoga Tablet 2 Pro krijgt naar verwachtingen een 13 inch beeldscherm.

Deze nieuwe tablet, en vooral het schermformaat, is opgedoken in een database voor Bluetooth certificeringen. De Lenovo YOGA Tablet 2 Pro-1380F en Lenovo YOGA Tablet 2 Pro-1380L zijn beiden nieuwe namen. Deze verwijzingen zijn gevonden door Notebook Italia en diezelfde website is wat verder op speurtocht gegaan. Heel ver zijn ze niet gekomen, maar op basis van de naam (en eerdere naamgeving) lijkt de conclusie dat deze tablet een groot 13 inch scherm krijgt een veilige te zijn. De Pro in de naam moet natuurlijk ook de nodige signalen geven dat deze tablet waarschijnlijk wat meer op de zakelijke markt gericht is. Opvallend is ook dat deze twee apparaten dus duidelijk in de Yoga Tablet zijn vallen, en niet in de Yoga laptop lijn, de extreem flexibele laptops die tot tablet om te toveren zijn.

Verdere specificaties zijn op dit moment nog niet bekend. We verwachten in de aanloop naar IFA 2014 meer te gaan horen over deze nieuwe Lenovo producten. Een daadwerkelijke presentatie staat zover nu kunnen inschatten op 4 september in de planning.

Tablets met een groot scherm kennen we natuurlijk sinds afgelopen jaar vooral van Samsung, maar ook Asus lijkt tijdens IFA een extra grote tablet te presenteren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.