Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Presentatie Windows 9 op 30 september’

Geschreven door
Geplaatst op22 augustus 2014, 10:02 CategorieWindows

We hebben het nu alweer een paar maanden regelmatig over Windows 9, de volgende versie van Microsoft’s besturingssysteem die weer een beetje balans terug moet gaan brengen in het doorgeschoten Windows 8. Na een paar jaar Windows 8 is namelijk goed duidelijk dat mensen onder ander heet startmenu wel heel erg missen.

Presentatie Windows 9 op 30 september

Volgens het Amerikaanse The Verge gaat de presentatie van Windows 9 plaatsvinden op 30 september. Helaas worden er wel een paar slagen om de arm gehouden door de bron van The Verge dus een uiteindelijk datum kan nog best veranderen. Overigens komt dit overeen met het gerucht dat de previewversie van Windows 9 eind september beschikbaar gaat komen, dus dat is een goed teken.

Op onze verzamelpagina voor Windows 9 kan je natuurlijk het nodige lezen over de vernieuwingen en verandering die we (hopen te) gaan zien. Tot nu toe denken we te weten dat het startmenu zich een weg heeft terug te vechten, dat de charms bar gaat sneuvelen en dat Microsoft digitale assistent Cortana een rol gaat spelen in Windows 9. Het is vooral het laatset onderdeel waar wij hier naar uitkijken, we zijn erg benieuwd of Microsoft implementatie van Cortana een gave mashup gaat worden van Siri en Google Now, of dat we straks naar een moderne versie van Clippy aan het kijken zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.