Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note 4 wordt 3 september gepresenteerd

Geschreven door
Geplaatst op5 augustus 2014, 10:46 CategorieAndroid

Begin volgende maand is het zover; dan gaat IFA 2014 weer van start in Berlijn. Tijdens deze grote elektronicabeurs tonen nagenoeg alle grote elektronicafabrikanten hun nieuwste producten. Ook Samsung is van de partij en de Koreaanse fabrikant heeft gisteren uitnodigingen voor het inmiddels bekende Samsung Unpacked-evenement de deur uitgedaan.

Op 3 september om 14.00 houdt Samsung in Berlijn een groot evenement genaamd Samsung Unpacked 2014. Tijdens de show zal de Koreaanse fabrikant verschillende nieuwe producten aan de aanwezige pers tonen. Deze producten verschijnen in de weken volgend op IFA 2014 in de winkels.

Aangezien Samsung de afgelopen drie jaar tijdens het Unpacked-evenement een nieuwe Galaxy Note-phablet toonde mogen we er van uitgaan dat we ook dit jaar weer een nieuwe Galaxy Note gaan zien. Dit toestel gaat waarschijnlijk onder de naam Samsung Galaxy Note 4.

Samsung-uitnodiging

De afgelopen maanden zijn er verschillende geruchten over de vierde generatie Galaxy Note verschenen. Zo zou de phablet uitgerust worden met een 5.7-inch amoled-display, een Qualcomm Snapdragon 805-processor of een Samsung Exynos 5 Octa-processor, een 16 megapixel camera, een irisscanner en een ultraviolet lichtsensor.

Ook de behuizing en het design zijn veelbesproken onderwerpen. Zo komt de phablet volgens sommige bronnen met een gebogen scherm, terwijl andere bronnen spreken van een flatscreen-display maar een premium behuizing.

Op 4 september komen we het waarschijnlijk allemaal te weten. Tablets Magazine is in Berlijn van de partij en houdt je op de hoogte van het laatste tablet- en phabletnieuws.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 4
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.