Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung publiceert drie nieuwe Galaxy Tab S commercials

Geschreven door
Geplaatst op4 augustus 2014, 9:05 CategorieAndroid

Samsung zet vol in op de nieuwe Galaxy Tab S tablets met amoled-display. De Koreaanse fabrikant heeft inmiddels al aardig wat commercials gepubliceerd waarin de belangrijkste features en eigenschappen van de tablets getoond worden en deze week zijn drie nieuwe commercials uitgebracht.

Galaxy Tab S commercials

De commercials die je hieronder ziet behoren tot de ‘Tablet Realities’ serie. Hierin staan drie mensen – een rechter, een moeder en een kunstenares – centraal. Alledrie gebruiken ze een Galaxy Tab S voor hun werk maar natuurlijk zit er een twist in het verhaal. De tablet is namelijk voor meer doeleinden geschikt, waaronder het bekijken van video’s en het spelen van spelletjes.

Specificaties

De Samsung Galaxy Tab S tablets beschikken over een amoled-display dat zorgt voor een extreem hoog contrast, een hoge helderheid en diepe zwartwaarden. Ook zijn de tablets uitgerust met een octacore-processor, een hoge resolutie, 3GB aan werkgeheugen en Android 4.4 KitKat met daar overheen de TouchWiz-skin. Beide tablets zijn maar 6.6 millimeter dun en worden geleverd met een groot aantal vooraf geïnstalleerde apps en diensten.

Reviews

Lees ook onze reviews van de Galaxy Tab S 10.5 en de Galaxy Tab S 8.4 voor alle pluspunten en minpunten van deze nieuwe tablets.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab S 8.4
Android Lollipop (5.0)
Samsung Galaxy Tab S 10.5
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.