Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung toont S Pen van Galaxy Note 4 in video

Geschreven door
Geplaatst op25 augustus 2014, 10:39 CategorieAndroid

Samsung heeft een nieuwe video online gezet waarin het de Galaxy Note 4 in beeld brengt met de nieuwe S Pen. De technologiegigant brengt de speciale pen in beeld alsof het de beste uitvinding sinds de ‘normale’ pen is en laat ons allerlei handelingen zien die we met de S Pen kunnen maken.

De nieuwe S Pen wordt dus geleverd met de Samsung Galaxy Note 4, die mogelijk begin volgende maand officieel wordt getoond tijdens de IFA 2014 in Berlijn. De onderstaande video laat zien hoe we de S Pen in gebruik gaan nemen en hoe het, hoe kan het ook anders, ons leven heeft verrijkt en nog verder gaat verrijken. Samsung stelt zelfs dat de S Pen de beste uitvinding sinds de ‘normale’ pen is. Bekijk het voor jezelf.

Specificaties Galaxy Note 4

De Samsung Galaxy Note 4 krijgt waarschijnlijk een Super Amoled-scherm van 5.7 inch, met een extreem hoge resolutie van 2560 x 1440 pixels. In Europa zal het de nieuwe Exynos 5433-processor krijgen in combinatie met maar liefst vier gigabyte aan werkgeheugen. Die nieuwe Exynos 5433-processor beschikt overigens over acht cores. De versie die voornamelijk voor Noord-Amerika bedoeld is zal voorzien zijn van een Snapdragon 805 processor.

De Samsung Galaxy Note 4 komt met 16, 32 of 64GB opslagruimte. Natuurlijk is dit geheugen uit te breiden met een microSD-kaart, die ondersteuning tot wel 128GB heeft. De Samsung Galaxy Note 4 zal verder een MicroUSB 3.0 poort hebben, een poort die ondersteuning biedt voor zaken als MHL, HDMI en een host-functie.

Draadloze verbindingen zijn er natuurlijk ook in alle smaken, van Dual Band Wifi a/b/g/n/ac tot DLNA en Bluetooth 4.0. De smartphone-functies draaien op de 4G standaard banden en alle vijf de LTE-frequenties zullen worden ondersteund op de Samsung Galaxy Note 4, naast 2G en 3G natuurlijk.

Om de camera is ook nog heel wat te doen. Aan boord van de Note 4 zou namelijk een Sony IMX240-sensor met optical image stabilization (OIS) zitten, met maar liefst zestien megapixel. De camera zou in staat zijn om in Ultra HD te filmen (3840×2160) met dertig frame per seconden. Aan de voorkant zou een 3.7-megapixel-camera aanwezig zijn, die dan mogelijk in staat is om foto’s te maken in WQHD (2560×1440). Een nieuwe feature zou een knop aan de zijkant moeten zijn, waar je op kan drukken om een foto te maken; Samsung noemt dit Side Touch.

 • Delen:
Samsung Galaxy Note 4
Android KitKat (4.4)

Reacties

 1. Arno
  26 augustus, 2014 om 15:01

  Ik heb een vraagje, bij de Note 3 zit er toch ook een S Pen?

  • JJ
   26 augustus, 2014 om 18:22

   Hoi Arno, dat klopt ook al bij de Note2 en de Note3 die ik nu gebruik.
   En de s-pen werkt prima, alleen moet je wel even je erin verdiepen.
   ciao
   JJ

  • Martijn Chel
   27 augustus, 2014 om 16:40

   Ja, klopt.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.