Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung werkt aan bijzondere cover voor Galaxy Note 4

Geschreven door
Geplaatst op20 augustus 2014, 11:29 CategorieAndroid

Een nieuwe dag, een nieuw gerucht rondom de Galaxy Note 4. Toch moet je altijd oppassen om het woord gerucht te gebruiken als de heren van SamMobile een rol spelen in het verhaal. De afgelopen paar jaar zijn de uitgegroeid tot een van de meest betrouwbare bronnen rondom Samsung.

Ultrasonic Cover voor Galaxy Note 4

Een Ultrasonic Cover dus. Het klinkt in ieder geval extreem futuristisch maar wat het product uiteindelijk doet is natuurlijk veel interessanter. Zover nu bekend is gaat het hier om een accessoire die speciaal ontwikkeld wordt voor mensen met een visuele handicap, slecht zicht dus. Een ultrasone sensor detecteert object en situaties rondom de gebruiker en verzorgt relevante feedback. Hoe dit er in praktijk uitziet is nog niet helemaal duidelijk. SamMobile heeft een intern document in handen waarin nogmaals duidelijk gemaakt wordt dat dit product geen rol heeft in de diagnose, behandeling, preventie of genezing van een aandoening. Het is duidelijk niet als medische apparatuur bedoeld. In het document zijn er natuurlijk ook de nodige slagen om de arm gehouden als het gaat om de hulpfunctie die de cover moet hebben, het is dan ook logisch dat een bedrijf als Samsung zichzelf goed probeert in te dekken voor aansprakelijkheid rondom een product als dit.

Naar verwachting zullen we deze cover tijdens de IFA 2014 presentatie begin september zien, in combinatie natuurlijk met die Galaxy Note 4 waar we ondertussen nu alles over denken te weten. Persoonlijk kijk ik vanaf nu vooral uit naar deze accessoire en kan ik niet wachten tot we meer weten over zijn mogelijkheden.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 4
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.