Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung werkt aan een tablet die sterkt op de PadFone lijkt

Geschreven door
Geplaatst op21 augustus 2014, 10:12 CategorieAndroid

De PadFone van Asus is een interessante productlijn binnen de tabletmarkt. Het hele idee berust op een smartphone die in een groter scherm geschoven (gedockt) kan worden om zo een tablet te creëren.

Samsung patent toont PadFone design

Een nieuw toegewezen patent laat zien dat Samsung hetzelfde idee als Asus heeft, alleen heeft Asus natuurlijk al wel een paar jaar verschillende PadFone apparaten op de markt. Op de tekening zijn duidelijk overeenkomsten te herkennen. Natuurlijk zou je kunnen redeneren dat een dergelijke smartphone-wordt-tablet hybride altijd een soortgelijk design zou volgen.

Padfone X mini

Een argument dat Samsung al sinds jaar en dag gebruikt, zoals ze bijvoorbeeld ook deden met hun eerste generatie Android telefoons die wel heel erg op Apple’s iPhone leken. In het verlengde daarvan is het dus ook wel interessant om te zien hoe het telefoongedeelte van deze Samsung PadFone er uitziet. Als een iPhone. Welkom terug in 2007.

Natuurlijk is het ook goed mogelijk dat Samsung gewoon voor een strakke en schematische weergave van hun ‘idee’ is gegaan, het gaat hier immers om een patent en niet om een rendering van een nieuw design. Het is interessant om te zien dat Samsung nu ook een dergelijk apparaat overweegt. Het is vooral interessant om te gaan volgen of Samsung dit type product wel populair weet te maken, want als we heel eerlijk zijn is dat Asus nog niet gelukt tot nu toe.

  • Delen:
Asus Padfone mini 4.3
Android Jelly Bean (4.3)
Asus Padfone S
Android KitKat (4.4)

Reacties

  1. jp
    21 augustus, 2014 om 13:36

    Ehm, “tegen die tijd een verouderd systeem”? Wat dacht je van menigte auto systemen die draaien op Windows 5 of 6? Met processoren van 400 MHz? Nee, dat is vernieuwend? Een nexus als board computers is ideal en altijd beter dan menigte auto systemen van dik 1200+ euro! Enige wat nodig is, is een goede audio chip…

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.