Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony werkt mogelijk aan Xperia Z3 Tablet Compact

Geschreven door
Geplaatst op18 augustus 2014, 13:50 CategorieAndroid

Terwijl er nog heel wat onzekerheid bestaat over de Microsoft Surface Mini, zitten andere tech-bedrijven natuurlijk niet stil en wordt er volop onderzoek gedaan naar kleinere varianten van bestaande tablets. Sony zou één van die tech-bedrijven zijn die daar verder onderzoek naar doet, zo blijkt uit een handleiding van één van Sony’s eigen producten.

Compact

Het is goed mogelijk dat een nog niet aangekondigde, compactere tablet van Sony, onder de naam Sony Xperia Z3 Tablet Compact, is uitgelekt via de handleiding van één van Sony’s eigen producten, namelijk die van de Sony BSC10. Een plaatje van de handleiding is op internet geplaatst om dat te bewijzen. De BSC10 is een bluetooth speaker en oplaadstation in één en in de handleiding van het apparaat worden er een aantal tablets genoemd die compatible zijn met de speaker: de Sony Xperia Z3 Tablet Compact is daar dus één van.

bsc10

Sony heeft de compacte tablet officieel niet aangekondigd en er zijn ook geen specificaties bekend of gelekt. Maar als we afgaan op Sony’s eerdere producten, dan krijgen we high-end-apparatuur in een compact jasje. Tablet News doet een gokje en denkt dat de Z3 Tablet Compact een Snapdragon 801 CPU, drie gigabyte aan werkgeheugen, een scherpe camera en minstens zestien gigabyte opslaggeheugen heeft. Ook zou de tablet er, volgens Sony-standaarden, dun en smal uit komen te zien. Met een beetje mazzel weren we begin september meer, wanneer de IFA plaatsvindt. Mogelijk kondigt Sony zijn compacte Z3-tablet daar aan.

  • Delen:
Sony Xperia Z3 Tablet Compact
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.