Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Specificaties Acer Aspire Switch 12 gelekt

Geschreven door
Geplaatst op19 augustus 2014, 10:39 CategorieWindows

Vorige week zagen we voor het eerste een grotere versie van de Acer Aspire Switch 10 opduiken, een hybride tablet met een 11,6 scherm die waarschijnlijk onder de naam Switch 12 op de markt gaat komen.

Acer Aspire Switch 12

De Acer Aspire Switch 12 gaat een 11.6 inch scherm krijgen met een resolutie van 1366 x 768 pixels. De toch wel tegenvallende schermresolutie wijst erop dat Acer ook met deze machine zich gaat richten op de lage kant van de markt. Schermen blijven een van de plekken waar het makkelijkste geld bespaard kan worden. De Intel Atom Z3745 Bay Trail processor in combinatie met 2 GB RAM en 32GB opslaggeheugen wijst overigens in dezelfde richting. Toch kan er ook voor een iets duurde versie gekozen worden, met een Intel i3 processor in combinatie met 4GB RAM en 64GB opslagruimte. Het scherm blijft helaas wel van dezelfde resolutie.

Acer-Aspire-Switch-11

Presentatie en prijs

De presentatie van deze Acer Aspire Switch 12 gaat ongetwijfeld plaatsvinden begin september tijdens de IFA in Berlijn. Wat de uiteindelijk prijs van deze Acer Aspire Switch 12 gaat worden is dus nog niet bekend, en we weten dus nog ook niet of en wanneer we deze hybride op de Nederlandse markt zullen tegenkomen.

  • Delen:
Acer Aspire Switch 12
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.