Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Speel met Scooby Doo en Looney Tunes in nieuwe iPad-app

Geschreven door
Geplaatst op8 augustus 2014, 10:37 CategorieApplicaties

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft gisteren de Scooby Doo & Looney Tunes Cartoon Universe: Arcade-app gelanceerd voor iPad (en iPhone en iPod Touch). In dit nieuwe spel kunnen spelers ouderwets rondhangen in de Arcade Hub met hun een aantal Scooby Doo- en Looney Tunes-personages en kunnen ze kiezen uit tien spelletjes die gebaseerd zijn op de bekende cartoonwerelden – elk met meerdere niveaus en steeds moeilijkere uitdagingen.

Scooby Doo

Spelers kunnen hun personage aanpassen door te kiezen uit de verschillende thema-outfits of door meer dan honderd verschillende items te mixen en matchen, waarmee ze er zo maf of cool uit zien als ze zelf willen. Spelers verdienen munten die kunnen worden gebruikt om andere spellen in de speelhal vrij te spelen of om hun personages te voorzien van speciale outfits, vaardigheden en items die een nieuwe twist toevoegen aan het spel.

Scooby Doo & Looney Tunes Cartoon Universe: Arcade belooft meerdere speeluren voor zowel jong als oud. Om dat een klein beetje kracht bij te zetten, ondersteunt het spel meerdere profielen, zodat niemand zijn progressies of high scores verliest.

De mini-games zijn: Parsec Post, Porkie Pig’s Mini-Putt, Taking Root, Feets of Strength, Fowl Ball, Wool Pull, Stellar Shootout, Hop for the Best, Hit the Write Note en Ready, Set, Mow. Door het gebruik van Game Centre met iOS 7 zijn spelers zichtbaar voor vrienden en de game community en kunnen ze hun prestaties volgen om te zien hoe zij scoren ten opzichte van hun vrienden. Het spel kost 4.49 euro en is via de onderstaande link te downloaden.

  • Scooby Doo & Looney Tunes Cartoon Universe
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.