Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Surface Pro 3 vanaf 28 augustus in Nederland, studenten krijgen korting

Geschreven door
Geplaatst op6 augustus 2014, 19:20 CategorieWindows

Microsoft heeft laten weten dat de Microsoft Surface Pro 3 vanaf 28 augustus verkrijgbaar is in allerlei landen in de wereld, waaronder Nederland. Naast een goed onthaal in de Verenigde Staten, scoort de tablet/laptop-hybride ook goed bij ons; voornamelijk vanwege z’n moderne uitstraling en veelzijdigheid.

Surface Pro 3

Eind deze maand, 28 augustus, komt de tablet/laptop-hybride uit in Nederland. Naast Nederland komt de tablet in 24 andere landen uit, waaronder België en Luxemburg. Het is vanaf nu mogelijk om de tablet vooruit te bestellen in drie verschillende versies: eentje met de Intel Core i3-, i5- of i7-processor. In Noord-Amerika komt-ie al op 15 augustus uit, maar bij ons pas in september: de Surface Pro 3 Docking Station. Daar kun je simpelweg je Surface Pro 3 in plaatsen en dan wordt-ie voor je opgeladen.

Voor studenten heeft Microsoft een speciale aanbieding. Net zoals bij twee Surface Pro 2-modellen, kunnen studenten profiteren van een fikse korting op de Surface Pro 3 wanneer ze hem aanschaffen in de online Windows Store. De 64 gigabyte-versie kost normaliter 819 euro, maar met die studentenkorting 737 euro en een beetje. Let wel op: deze academische aanbieding voor in aanmerking komende studenten, faculteitsmedewerkers of personeelsleden moet eerst worden geverifieerd en er gelden aankoopbeperkingen.

Uit onze recensie van het veelzijdige apparaat: “De Microsoft Surface Pro 3 is de beste Surface tablet tot nu toe. Het is zelfs een van de beste Windows-machines tot nu toe. Persoonlijk zou ik ik alleen de Lenovo Thinkpad Yoga op een gelijk niveau willen zetten met deze machine.”

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 3
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.