Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Swing Copters nieuwe game Flappy Bird-maker

Geschreven door
Geplaatst op19 augustus 2014, 15:38 CategorieApplicaties

Flappy Bird-maker Dong Nguyen heeft bekendgemaakt te werken aan een nieuwe game, genaamd Swing Copters. Het spel komt aanstaande donderdag al uit voor Android en iOS en belooft een net zo een grote verslavende werking op z’n spelers te hebben als het eerdergenoemde Flappy Bird. De game wordt gratis en heeft advertenties en het kost (omgerekend) 75 cent om die advertenties te verwijderen.

In de kern lijkt Swing Copters ontzettend veel op Flappy Bird. Door eenmaal op het scherm te tappen, vliegt het mannetje met de propeller op z’n hoofd, dat daarvoor nog op de grond stond te wachten, de lucht in. Als een maniak vliegt-ie meteen één kant op en aan de speler is het de taak om hem in balans, dus zo recht als mogelijk, omhoog zien te krijgen. Met elke tap verander je de richting van het mannetje – net zoals je in Flappy Bird met een tap het vogeltje omhoog kon laten vliegen.

Onderweg moet je een hoop obstakels zien te vermijden. Niet alleen de constructiepalen, maar ook de hamers (tenminste, we denken dat het hamers zijn) die onderaan die constructiepalen heen en weer swingen. Het doel in de game is precies hetzelfde als in Flappy Bird: zo ver als mogelijk zien te komen. Raak je iets, dan ben je af en begin je van voor af aan. Als we de eerste beelden (via: Touch Arcade) mogen geloven, die je hierboven kunt bekijken, dan belooft het een net zo een verslavende werking op z’n spelers te hebben als Flappy Bird.

‘Nog één keertje dan.’

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.