Test en win een Samsung Galaxy Tab4 (10.1)

01 augustus 2014 2 Minuten 149 Reacties
Galaxy-Tab-4-feature

Staat ook op jouw verlanglijstje een tablet maar komt het er maar niet van? Dan is deze actie wellicht interessant voor je. We geven namelijk samen met Samsung drie Galaxy Tab4 (10.1) tablets weg. Het enige wat je moet doen om één van de drie tablets te winnen is je ervaringen met ons delen!

Tablets Magazine testpanel

Samen met Samsung zetten we een testpanel op waarin we drie deelnemers plaatsen die graag een Samsung Galaxy Tab4 (10.1) zouden willen testen, en wellicht houden. Uit alle aanmeldingen voor deze actie loten we drie bezoekers die een tablet thuisgestuurd krijgen en er ongeveer twee weken mee aan de slag mogen.

Na die twee weken verwachten wij een geschreven review van de tablet, met al je ervaringen en bedenkingen. De drie reviews van de deelnemers plaatsen we, net als onze eigen uitgebreide review, in de laatste weken van augustus online. Natuurlijk mag je de tablet houden na het delen van je ervaringen.

Samsung Galaxy Tab 4 (10.1)

De Samsung Galaxy Tab4 (10.1) is één van de drie Galaxy Tab4 tablets die de Koreaanse fabrikant eerder dit jaar op de markt bracht.

Met deze 10.1” tablet kijk je je favoriete films en series op de bank, terwijl de rest van de familie naar een voetbalwedstrijd op TV kijkt. Ook lees je ontspannen de meest spannende boeken in bed en bereid je de lekkerste gerechten voor in de keuken door de recepten van je tablet af te lezen. Meer informatie over de Samsung GALAXY Tab4 (10.1) kun je terugvinden op de website van Samsung.

Een overzicht van alle specificaties en features vind je op de productpagina van de Samsung Galaxy Tab4 (10.1).

Meld je aan

Wil jij ook een Galaxy Tab4 (10.1) winnen en heb jij de komende weken tijd om deze tablet eens grondig te testen en je ervaringen voor ons op (digitaal) papier te zetten? Laat dan onder dit artikel een leuke reactie achter, met geldig e-mailadres, en wellicht ben jij een van de drie gelukkige deelnemers.

Maandag 4 augustus worden drie deelnemers willekeurig gekozen uit de reacties onderaan dit artikel. We maken de deelnemers bekend in een artikel dat we dinsdag online zetten. De deelnemers krijgen dan, na contact met ons gehad te hebben, zo snel mogelijk de tablet thuisgestuurd. Door deelname aan deze actie ga je akkoord met een reviewperiode van maximaal twee weken en aan het einde van deze periode een uitgebreide geschreven review waarin de ervaringen met de tablet gedeeld worden. We accepteren maximaal één deelname per adres. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 

Reacties (149)