Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tijdelijke prijsverlaging games en apps in Google Play Store

Geschreven door
Geplaatst op1 augustus 2014, 12:08 CategorieAndroid

Staat je vakantie voor de deur en ben je nog op zoek naar een paar leuke apps om tijdens jezelf vakantie niet te vervelen? Dan is dit goed nieuws, want Google heeft een groot aantal apps, waaronder diverse games, momenteel flink in prijs verlaagd.

Het meest interessant is het grote aanbod aan games dat tijdelijk in prijs verlaagd is. Sommige spellen kunnen gekocht worden met een korting van maar liefst 80 procent. Een aantal van de populaire games die je tijdelijk met korting kunt aanschaffen zijn het fraai vormgegeven Monument Valley, het racespel Need for Speed Most Wanted en het normaal prijzige maar indrukwekkende Final Fantasy V. Dit laatstgenoemde spel kost normaal 14 euro maar kan nu voor 7 euro gedownload worden. Een overzicht van alle spellen die tijdelijk in prijs verlaagd zijn vind je hier.

Mocht je al voldoende games op je Android tablet hebben staan dan heeft Google ook wat interessante acties voor je. Verschillende normale apps zijn namelijk ook in prijs verlaagd, waaronder het populaire HD Widgets. Op deze pagina vind je de apps die in prijs verlaagd zijn, plus diverse aanbiedingen voor in-app aankopen, onder andere voor Swiftkey. Voor andere interessante apps voor je Android tablet kun je terecht in ons app-archief.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.