Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toshiba Encore 2 WT10-A-103 te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op7 augustus 2014, 12:52 CategorieWindows

De eerste tablets met Windows 8.1 with Bing zijn inmiddels in Nederland verschenen. Nadat vorige maand de Toshiba Encore 2 WT8-B in de Nederlandse winkels kwam te liggen is het deze week de beurt aan zijn grotere broer; de Toshiba Encore 2 WT10-A-103.

Toshiba Encore 2

De Toshiba Encore 2 tablets zijn de eerste modellen in Nederland die draaien op Windows 8.1 met Bing. Deze versie van het besturingssysteem van Microsoft is voor consumenten nauwelijks te onderscheiden van andere versies maar maakt het voor fabrikanten onmogelijk om de standaard zoekmachine, Bing, te vervangen. Consumenten kunnen dit zelf alsnog doen door de instellingen in te duiken. Voor de rest komt Windows 8.1 met Bing overeen met Windows 8.1 en het is dus mogelijk om de traditionele Windows-programma’s in de desktopinterface te installeren.

Toshiba-Encore-2-10

De Toshiba Encore 2 WT10-A-103 is het 10.1-inch model uit de Encore 2-serie en beschikt over een ips lcd-display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels. Verder is de tablet voorzien van een Intel Atom Z3735-processor met een kloksnelheid van 1.3GHz, 2GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uitgebreid kan worden, twee camera’s, een microUSB-poort en een microHDMI-poort. De tablet wordt standaard geleverd met een Bluetooth keyboard waarin de tablet geplaatst kan worden.

Een overzicht van alle specificaties, features en prijzen vind je op de productpagina van de Toshiba Encore 2 WT10-A-103.

Prijs en beschikbaarheid

Inmiddels zijn verschillende Nederlandse winkels begonnen met de verkoop van de Toshiba Encore 2 WT10-A-103. Dit model heeft een adviesprijs van 349 euro en kan gekocht worden bij onder meer Alternate en Bol.com.

  • Delen:
Toshiba Encore 2 WT10-A-103
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.