Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

WappZapp biedt Chromecast-ondersteuning voor Android

Geschreven door
Geplaatst op12 augustus 2014, 11:31 CategorieAndroid

WappZapp is al een tijdje een platform waar je on-demand videomateriaal kunt kijken. Sinds afgelopen april heeft de dienst ook een premium abonnement waarmee je voor een bedrag van 7,99 euro per maand toegang krijgt tot onder meer films en series. Vandaag laat WappZapp weten dat de Android-app ondersteuning voor Chromecast krijgt waardoor content eenvoudig naar een tv gestreamd kan worden.

Middels een persbericht laat WappZapp weten dat het als eerste Nederlandse bedrijf Google Chromecast-ondersteuning voor Android biedt. Deze goedkope hdmi-stick van Google maakt het mogelijk films, series en ander videomateriaal dat via de dienst aangeboden wordt direct op tv weer te geven. Chromecast-ondersteuning voor iOS-apparaten volgt over enkele weken.

We wilden als eerste de Android-community bedienen, die zaten hier echt op te wachten. Bovendien krijgen we op iOS een veel hogere waardering (4,5 ster) dan op Android. We hopen dat de Chromecast-ondersteuning hierbij helpt

WappZapp is een Nederlandse video on demand-app. Je kunt kiezen uit gemiste tv-programma’s, films en documentaires. Ook zijn YouTube-kanalen en videoblogs te volgen via de app. Daarnaast biedt WappZapp met het Plus-pakket ruim 2.600 uur aan kwaliteitsfilms en een grote collectie documentaires en concerten, voor 7,99 euro per maand.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.