Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Zet de stad op stelten in Crazy Taxi: City Rush

Geschreven door
Geplaatst op4 augustus 2014, 11:19 CategorieApplicaties

Spelontwikkelaar en -uitgever Sega heeft de launch trailer van het spel Crazy Taxi: City Rush vrijgegeven. Deze maffe racegame, waarin je zo gek als mogelijk moet rijden door te vaak te drukke straten voor een zo hoog mogelijke score, is nu te downloaden voor de iPad en Android-tablets.

In Crazy Taxi, waarvan het eerste deel thuis voor het eerst speelbaar was op Sega’s eigen (geflopte) Dreamcast, is het de bedoeling om klanten van punt a naar punt b te brengen. Nu klinkt dat een beetje saai natuurlijk, dus heeft de ontwikkelaar de wereld zo vormgegeven dat er om bijna elke hoe wel een obstakel is. Er zijn auto’s om te ontwijken, mensen om op te pikken en gevaarlijke hellingen om van af te springen.

Diezelfde kern is al jaren behouden gebleven. Nu dus ook weer in het nieuwe deel voor Android en iOS, waar het spel tevens is geoptimaliseerd om op je Android-tablet of iPad te spelen. Ondersteuning voor Windows-tablets is er op dit moment niet.

Het spel is met een vinger te spelen en leent zich uitermate goed voor korte potjes vol waanzin. City Rush heeft wel een kleine primeur: het is voor het eerst mogelijk je eigen taxi te voorzien van upgrades — zowel qua uiterlijk als performance. Ook belooft het spel een vloot aan taxi’s klaar te hebben staan. Via de onderstaande link kun je de game nu gratis binnenhalen. Let wel op: de game ondersteunt in-app-aankopen.

  • Crazy Taxi: City Rush
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.