Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer toont ‘selfie-sombrero’ met ingebouwde tablet

Geschreven door
Geplaatst op12 september 2014, 9:49 CategorieHardware

In de categorie ‘niets is te gek’ deze week een ‘selfie-sombrero’ van Acer. De Engelse tak van de Taiwanese fabrikant wilde met iets unieks komen tijdens de London Fashion Week en kwam daarom met het idee om een tablet in een sombrero te verwerken, speciaal voor het maken van selfies.

Een selfie maken met een tablet is niet iets dat we dagelijks doen maar volgens Acer maakt de toevoeging van een sombrero het apparaat, in dit geval de Iconia Tab 8 A1-840, ideaal voor leuke zelfportretten. De sombrero is voorzien van een hoop glitters en een case die voor je gezicht bungelt. Deze biedt plaats voor een tablet en maakt het dus mogelijk vanuit alle hoeken leuke foto’s van jezelf te maken.

Whilst slowly moving the screen from left to right, not only does the selfie sombrero help the user finding their best angle, but also how to understand lighting, how various expressions can change your face and ultimately create the perfect social media moment

Acer-selfie-sombrero

De aparte sombrero wordt getoond op de Christian Cowan-Sanluis modeshow tijdens de London Fashion Week op 12 september. Mocht je er een willen bestellen dan moet je rechtstreeks contact opnemen met Acer UK of aanwezig zijn tijdens de presentatie. Over de prijs heeft Acer met geen woord gerept maar voor stijl moet natuurlijk betaald worden…

  • Delen:

Reacties

  1. Dirk
    12 september, 2014 om 11:29

    Op de schaal van treurig-/onbenulligheid van 0 (minst) tot 10 (meest) krijgt Acer voor dit item een 11. Ga vooral zo door jongens, dit is wat de klanten willen…

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.